Qui som?

sadako-escola-personalitzad

L’escola Sadako va iniciar fa uns anys el seu camí per l’apassionant món de les noves tecnologies com a catalitzador d’un canvi metodològic cap a la innovació, un projecte pedagògic que permeti als nostres alumnes i la resta del personal de l’escola desenvolupar-se personalment i enriquir-se acadèmicament.

Com a mestre de l’escola i membre de la Comissió de Noves Tecnologies, vaig fer la proposta de documentar el treball que s’està fent al centre on la presència de les TIC afavoreix els processos d’aprenentatge i de gestió docent. El resultat és aquest blog d’INNOVASAK, que connecta amb moltes de les publicacions fetes als blogs de l’escola per la resta de components de l’equip docent.

Agraeixo a la direcció de l’escola l’oportunitat de realitzar aquest treball de recerca, i als companys de claustre el seu suport i colaboració a l’hora de compartir el seu treball d’aula per a la documentació que s’està duent a terme en aquest blog.

Aquest treball compta amb el suport i la colaboració de la Comissió TIC de l’escola Sadako, la qual presento en aquest petit fragment publicat a la web de l’escola que esdevé una declaració d’intencions per a la innovació educativa:

COMISSIÓ TIC

Actualment les tecnologies tenen una gran presència a l’escola i proporcionen un suport extraordinari a la comunicació i l’aprenentatge. Aquesta comissió té l’objectiu de promoure l’ús de les tecnologies a l’aula. Les seves propostes abracen tant la formació de mestres com la incorporació d’eines que faciliten l’aprenentatge i la comunicació amb tots els agents educatius.

Entre d’altres accions dutes a terme, s’inclou també la creació d’un bloc propi de divulgació d’eines tecnològiques anomenat AmicsDeLesTic’s: http://ticasak.wordpress.com

Jordi Bermúdez Martos

Mestre de l’Escola Sadako de Barcelona

jbermudez@escolasadako.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s